maanantai 19. marraskuuta 2012

Joululahjat naisille

Päätinpä tehdä joululahjoihin liittyvän ideointipostauksen, ja ensimmäisenä on vuorossa tietenkin naisten lahjat.. :)Alessin hedelmäkulho, herkullisen tuoksuinen hajuvesi, hemmottelutuote kasvoille, kauniit pussilakanat pehmoinen aamutakki, lämpöiset untuvatossut, pehmeät pyyhkeet, pehmoinen pyjama


Jos multa kysytään, niin oloasut ja kodin tekstiilit ei mee koskaan pieleen. Mikään ei ole ihanampaa kuin löytää paketista pehmoiset tohvelit, mukava yöasu, kaunis oloasu, tai pehmeeäkin pehmeämpiä pyyhkeitä tai lakanoita. Lisäksi mun paketista saisi löytyä kauniita esineitä ja astioita tai huumaavaan tuoksuisia hajuvesiä. Näiden materiaalitasolta löytyvien lahjaideoiden lisäksi kasvohoito, hieronta, kampaamolahjakortti, omakeksimä lahjakortti tai pieni matka ovat kaikki sellaisia asioita jotka kolahtavat varmasti aika moneen naiseen. :)

Löytyykös tästä kollaasista yhtään sellaista juttua, mitä teidän mielessä oli? :)

What to buy for a women as a christmas gift. :)sisältää mainoslinkkejä.

5 kommenttia :

 1. kivoja lahjoja, mutta hieman kalliita tosin ! :)

  VastaaPoista
 2. Olo- ja yöasut on aina kivoja, mutta omalta toivelistaltani löytyisi ennemminkin musiikkia, teknologiaa ja leffalippuja :)

  VastaaPoista
 3. Oi, voisin ottaa noista kaiken, just passeleita lahjoja naiselle kuin naiselle!:)

  http://enjoy-the-moments.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Oi, mikä tahansa tuollainen pehmeä juttua, laadukas kylpytakki tai tohvelit tai oloasu kelpais tänne! :) hyyrtävän kylmään jouluun kaipaisi suomessa juuri jotain tuollaista..

  VastaaPoista
 5. Mulla on itsellä jonkunlaiset valkoiset tossut, ne on kyllä ihania. Mulla on haaveissa Olympuksen mikrojärkkäri sekä uusi auto :D. No oikeasti pitäisi hankkia kummatkin, mutta taitaa käydä niin että ihan itse pitää ostaa :D.

  VastaaPoista